viernes, 2 de junio de 2017

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n'aprèn l'aprenen...
Aquesta recepta la vaig treure del blog de lacuinademussola, és una mica diferent de com la fa ella, però també queda molt bona.
Ingredients:
360 grs de farina apta per reposteria
4 ous grans
300 grs de sucre
225 grs de mantega a temperatura ambient
15 grs de bicarbonat
1/2 cdta de sal
240 grs de Buttermilk ( 240 ml. de llet sencera i un bon raig de llimona )
2 cdtes de pasta de vainilla
60 ml. de whisky
60 grs d'anous
40 grs d'ametlles laminades
100 grs de perles de xocolata o encenalls.
Preparació:
Barrejeu la farina, la sal i el bicarbonat, reserveu.
Prepareu el buttermilk, posan 240 ml. de llet sencera amb un bon raig de llimona ( si no teniu llimona també és pot posar un raig de vinagre ). Remeneu-lo bé, deixeu-lo reposar uns 10 minuts, passat aquests minuts tornar a remenar i ja estarà llest.
Barrejeu el buttermilk, la vainilla i el whisky
Poseu la mantega que estarà a temperatura ambient el got de la batedora amb  les varilles.
Bateu juntament amb el sucre fins que obtingueu una crema blanquinosa i hagi augmentat el seu volum,
A continuació afegiu els ous 1 per 1, deixeu la màquina que vagi remenant.
En un altre bol afegiu les anous, les ametlles i les perles de xocolata, Afegiu dues cullarades de buttermilk i uns 30 grs de la farina amb el bicarbonat i la sal que teniem reservat.
Remeneu bé per tal que quedi tot ben cobert, d'aquesta manera evitareu que es baixi el fons del motlle.
Quan està ben remanat anem afegin primer una tercera part de la farina amb el bicarbonat, desprès la meitat del buttermilk, la meitat de la farina, altre vegada l'altre meitat del buttermilk que quedaba i ja el final la resta de la farina i que continui remenant una mica més. Parem el braç, traiem el bol i amb  l'ajuda d'una espatula afegim la barreja que em fet d'anous, ametlles i perles de xocolata, ho barrejem amb cuidado.
Unteu amb spray ( o amb oli) el motlle de bundt ben untat.
Escalfeu el forn a 170º. Poseu la reixa a la part mitja del forn.
Aboqueu la massa el motlle procurant deixar-ho caure tot per un mateix lloc i deixant que és vagi ficant per tots els recons.
Alliseu la superficie amb una espàtula i colpegeu
el motlle dues vegades, per tal que la massa es reparteixi bé.
El posem el forn i pujem la temperatura a 190º i el tindrem uns 40/45 minuts, millor punxar-lo abans de treure'l, per assegurar que està cuit.
Treieu-lo del forn i deixar-lo reposar uns 10 minuts, més o menys.
Desprès desmotlleu i el deixeu reposar damunt d'una reixa.
Quan està fred li tirem sucre glas per sobre, i... a disfrutar
Que vagi de gust!!!










No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...