miércoles, 17 de junio de 2015

Braç de gitano amb " Nutella "

 A casa meva som uns "gourmants " de la crema de cacao, mes ben dit de la "Nutella". Aquí us deixo una recepta bonissima i fàcil de fer.
Ingredients:
4 ous
120 grs de sucre
40 grs de farina
una mica de sal
200grs de Nutella
50grs de xocolata de cobertura
Preparació:

  1. Posar el forn a 180º. Separa els rovells de la clara. Batre els rovells amb el sucre fins que quedi textura de crema. Afegir la farina. Montar les clares d'ou a punt de neu amb una mica de sal. Amb una espàtula o llenga de gat barrejeu les clares amb la crema, aneu remenan amb molt de cuidado, fins que estigui tot ben lligat.
  2. Tirar la preparació en una safata d'uns 40x30cm amb paper de forn i posar-ho el forn de 10 a 15 minuts.
  3. Treure la pasta del forn. Tallar deseguit amb 4 parts iguals, però sense separar els trossos ni treure el paper de forn. Enrotllar la pasta i deixar-ho refredar uns minuts. 
  4. Desenrotllar la pasta i  treure el paper de forn, i untar les 4 parts de Nutella. Tornar a enrotllar desseguida per obtindre petites porcions.
  5. Tallar la xocolata en trossos petits i la fem desfer al bany maria. Tirem la xocolata per sobre i deixem que es refredi a temperatura ambient i ja el podem servir ... Mmmmm!!!! Realment deliciós.



2 comentarios:

  1. Realment boníssim.
    Què tindrà la Nutella que ageada tant????
    Ptnts
    Dolça

    ResponderEliminar
  2. Es un postre o merienda deliciosa para los amantes del chocolate (yo misma). Bienvenida al mundo de los blogs gastronómicos y espero que disfrutes haciendo y compartiendo tus recetas.
    Un abrazo y mucha suerte
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponderEliminar

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...