lunes, 16 de mayo de 2016

Amanida de llenties

Avui per dinar no sabia que fer, mirant per la nevera i el rebost hi anat troban coses i cosetes, hi he pensat, faré una recepta amb totes aquestes micas i miquetes que tinc. Aixó s'en diu, cuina d'aprofitamen.






Ingredients per 4 persones:




500 grs de llenties seques
1 alvocat
1 ceba mitjana
1 pebrot vermell
2 tomàquets negres
100 grs de beicon fumat
alls , llorer i sal



Preparació: 
Esbullen les llenties ( ni ha que no els hi cal remull ) i s'hi posa 3/4 grans d'all  i 2/3 fulles de llorer i sal. Es couen entre 20/25 minuts.
Quan estan cuites s'escorren i és reservan. 
Llavors començerem a tallar les verdures més o menys que quedin iguals, i ho posarem amb bols diferents així cadascun se servirà el que més li agradi.
Per amanir-ho jo vaig fer una vinagreta.

Que vagi de gust!!!

2 comentarios:

  1. Esther...amanida d'aprofitament boníssima!
    Ptnts
    Glòria

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Glòria, la veritat es que va bé quan no saps que fer de mirar per la nevera i el rebost, de vegades et sorprèn i tot...
      Petonets
      Esther

      Eliminar

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...