miércoles, 18 de mayo de 2016

Murgues de campana farcides

Aquest dia vem anar a buscar bolets amb el meu home, Vem trobar una cistelleta de murgues o múrgoles o rabassoles, com els hi diuen a d'altres llocs, em va fer molta il.lusió, per que d'aquestes no n'habia trobat mai.


 Ingredients:
1 kg de murgues de campana
100 grs de carn picada de porc i vedella
1 cebe
1 carrota
1/2 carbassó
una mica de crema de llet
formatge ratllat
oli, sal , una mica de conyac

-Es rentan bé les murgues i es bullen uns 20 minuts, s'escorren desseguit i es llença l'aigua de la cocció ( no s'aprofita mai l'aigua, no és aconsellable, millor tirar-la ).
-Es fregeixen en una paella i es reservan a la plata que anirà després al forn.
S'en guarden 3/4 per posar despres el sofregit.

Amb un altre paella es fa el sofregit de ceba i la carrota ( pastanague ) tot talladet petit, quan comença a estar una mica daurat, s'hi tira la carn picada que és dori una mica i un raig de conyac, després es tira el carbassó, també talladet petit, es deixa fer tot una mica i s'hi tiran unes quantes murgues que haurem reservat talladetes petites.


Shi tira la crema de llet i ho lliguem tot, i ja el podem tirar per sobre les murgues que tenim emplatades, i el formatge ratllat per sobre. El posem el forn a 180º fins que quedi ben gratinat.



Espero que os agradi... que aprofiti!!!




1 comentario:

  1. M'encantaria trobar-ne i poder-les tastar fresques. Jo només les he vist i tastat seques!!!
    Quin goig de plat Esther
    Ptnts
    Glòria

    ResponderEliminar

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...