miércoles, 29 de junio de 2016

"Cheesecake" de maduixa

Aquesta recepta l'hi tret de la revista Cuina, ara es el temps de les maduixes i tot el que surt en maduixes o aprofito a fer per anar variant. De fet no m'en cansaria mai de menjar-n'ha.
És una recepta ràpida de fer i el resultat és boníssim, és un postre que queda molt bé per quan tens convidats.
Ingredients:
Per la base: 
100grs de mantega
15/20 galetas
Per el farcit:
200ml. de llet condensada
1 sobre de gelatina neutra en pols
300 grs de formatge cremós
3 cullerades de sucre
150 grs d'aigua
200 ml de nata liquida
Per el coulis de maduixa:
200 grs de maduixes
100 grs de sucre
1/2 sobre de gelatina i una mica més
Preparació:
Piqueu les galetes amb la batadora i barrejeu-les amb la mantega fosa.Cobriu la base de un motllo rodó amb aquesta barreja, presionant-ho molt bé i reveru-ho a la nevera.
Per el farcit: munteu la nata liquida amb el sucre i afegiu-hi el formatge cremós amb la llet condensada. Remeneu-ho tot bé per que quedi ben integrat.
Escalfeu l'aigua i desfeu la gelatina en pols, remenant-ho bé.Reserveu-la perquè es temperi una mica.
Aneu afegint la gelatina a la barreja de formatge i llet condensada, sense deixar de remenar. Aboqueu la mescla al motlle i reserveu-ho a la nevera, un minim de 5 hores.
Per el coulis de maduixes:
Netejeu les maduixes i tritureu-les amb el sucre. Escalfeu el puré resultant en un cassó el foc i afegiu la gelatina en pols.
   Heu de procurar que el puré no arribi a bullir. Quand la gelatina s'hagi desfet del tot, retireu el cassó del foc i reserveu-ho.
Treieu el "Cheesecake" de la nevera i cobriu-lo amb el coulis de maduixa. Deixeu-lo refredar almenys 1 hora abans de servir-lo.
Que aprofiti....!!!!





2 comentarios:

  1. Boníssim Ester, i amb maduixetes de casa encara més. Ptnts
    Glòria

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Glória, el vaig fer ara per la festa Major d'Aransa i va ser tot un èxit. Ptnts

    ResponderEliminar

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...