viernes, 4 de noviembre de 2016

Arròs a l'estil Peruà

Aquest arròs m'el va ensenyar a fer la meva amiga, veïna i amiga bloguera Montse del blog de cuina http://www.lacuinademussola.blogspot.com.es
És una recepta que a part de ser molt bona et pot treure en qualsevol moment d'un apuro.
Jo, aquest estiu li fet varies vegades i els de casa els hi encanta...

Ingredientes:
2 cullarades soperes d'oli de 0'4º
2/3 grans d'all
200 grs d'arròs blanc del rodó
Aigua
3 ous
50grs de pernil salat

Preparació:
Primer rentem l'arròs amb un escurrador. De mentres tirarem amb una paella els alls laminats i els freigirem fins que estiguin una mica doradets. Hi tirem l'arròs dins la paella, amb els alls, per què a nosaltres ens agrada el gustet que dona l'all, i el remanaremt bé.
Tindrem una cassola amb aigua calenta a punt, per què quan bulli l'hi tirarem a l'arròs junt amb la pastilla de caldo concentrat de verdures. Ho taparem amb una tapadora i baixarem el foc el mínim i el deixarem coure uns 10 minuts sense destapar ni remenar l'arròs.
Mentrestant farem la truita de 3 ous , la tallarem a quadrets i la reservarem. Fregirem els tacos de pernil i també els reservarem.
  Un cop passat aquest temps retireu del foc i deixeu reposar 5 minuts més. Passat aquest temps el destapeu i el remaneu amb moviments envolvents per tal que entri l'aire i quedi solt. Quan estigui a punt li tirarem els quadradets de truita i els tacos de pernil, ho remenarem tot i ja el tenim a punt de menjar.
 Que aprofiti!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...