jueves, 1 de diciembre de 2016

Pastís de pastanaga i espècies

Aquest pastís el vaig treure del blog de cuina "ensucrat" de la meva amiga blogcaire Mónica Tarradelles, l'hi he cambiat alguna coseta, però queda bo igual.

Ingredients:

175ml de oli de girasol
100 grs de sucre morè
300 grs de pastanaga
3 ous
250 grs de farina
1 cllrdta postre de llevat Royal
1 cllrdta cafè  de canyella en pols
1 cllrdta  cafè de gingebre
1/2 cllrdta  cafè  de nou moscada
1 tasseta de cafè de prunes
1 tasseta de cafè de orellanes


Preparació: 
Batre els ous, el sucre i oli tot junt, fins que quedi una crema homogènea.
En un altre bol i tireu la farina tamizada, el llevat i les espècies. quan estigui ben barrejat, s'ha li tira la crema que en preparat primer.



Ratlla la pastanaga i reserveula, talleu a trossets petits les prunes i les orellanes, quan ho tingueu ho barrejarem amb el preparat anterior amb una cullera de fusta en moviments envolvents, per què hi entri l'aire i així quedi un pastís més flonjo.
Unteu un motllo amb una mica d'oli i farina per què no s'enganxi i aboqueu la masa i l'enforneu a 170º uns 45 / 50 minuts. 
I ja estarà llest per menjar, que aprofiti!!!! 








4 comentarios:

  1. Bo, amb la textura humida i el gustet dolcet de la pastanaga, ja me l'imagino Esther!
    Ptnts
    Glòria

    ResponderEliminar
  2. T molt bona pinta i molt original amb les espcies. Mmmm
    I a ms com tu ja saps, pota una de les meves espcies preferides, el gingebre.

    ResponderEliminar

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...