lunes, 24 de abril de 2017

Fideos amb galeres i anelles de calamar

Després de tot l'hivern treballan el restaurant, ara ja puc tornar-m'ha dedicar el blog de cuinar, tinc forçes receptes que he anat fen a casa quan podia i les he anat guardan per quan tingues temps posar-les el blog.
Bé començaré per uns fideos amb galeres i calamars, aquest fideos que vaig posar són fideos sense gluten i amb quinoa, no els hi cal gaire temps de cocció, en el paquet ja ho posa.


Ingredients per 4/6 persones:      
1 ceba
1 gra d'all laminat 
1/2 pebrot vermell /verd
3 cullarades soperas de tomàquet natural
1/2 kg de fideos amb quinoa sense gluten ( és poden posar dels normals el nº2)
oli d'oliva del 0'4º
Per fer el caldo de peix:
1 cap de rap 
espinas del peix que tingueu
2 fulles de llorer
1/2 cabessa d'alls
1 branqueta de farigola
1 ceba 
1 porro
2 pastanagues
Per la picada:
1 grapadet d'avellanes 
1 trosset petit de xocolata
julivert
2 grans d'all
Preparació:                     
Primer farem enrossir amb oli el all laminat i quan estigui amb un dorat fort el retirem i aboquem els fideos.
S'han d'anar remenan continuament per que no s'enganxin i no és cremin, quand comenci agafar color, els reservarem.
Agafarem les galeres i les fregirem amb una mica d'oli i posarem una miqueta de sal per sobre.
les reservarem i tirarem les anelles de calamar i també i tirarem una miqueta de sal
quand estiguin una miqueta rosses també les reservarem i aprofitan el mateix oli i tirarem la ceba picada i la sofregirem
també i posarem els pebrots, jo els vaig tritura bé per que no es trobessin tant, un cop fet això i tirarem la picada.
També picada ben fina i llavors el tomàquet triturat, deixarem fer uns 5 minuts per que s'incorpor-hi bé tot.
Seguidament i tirarem els fideos ho remanarem tot, i afegirem el caldo que ja l'haurem fet previament . Rectifiquem de sal i quan gaire bé estiguin cuits els fideos i tirarem els calamars i per últim les galeres.
i voilà!!! ja el teniu fet, espero que us agradi, bon profit!!
                                                                                 
                                                                                                                                     

2 comentarios:

  1. Les galeres sempre les he fet amb arròs, mai amb fideus, i també deuen quedar força bons😋😋
    Bentornada Esther!!!!
    ptnts
    Glòria

    ResponderEliminar
  2. Les galeres les trobo molt gustosas,m'agradan més que els escamarlans.
    Petonets

    ResponderEliminar

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...