Ingredients:
150grs de farina
100 grs de sucre
1 ou
ratlladura d'una llimona
1 cullaradeta de llevat en pols
1 cullaradeta de canyella
1 copeta d'anis dolç
100 grs d'ametlles crues amb pell
1 ou sencer per pintar les barretes
Preparació:
Barrejem tots els ingedients menys les ametlles i fem una massa amb les mans, quand le massa estigui ben lligada i tirarem les ametlles.
Estirarem i formarem unes barretes i les pintarem amb ou batut.
les posarem a enfornar a 180 graus 25 minuts
S'han de treure i tallar-les desseguida en forma esbiaxada abans no s'endureixin
i les tornem a posar el forn uns 5/8 minuts que agafin una mica més de color
Quan en agafat el coloret aquest daurat ja es poden treure.
Mireu, estan boniiissimes i acompanyat de un vi ranci estan espectaculars!!
que aprofiti!!!
Aquí en tens uns que és molt fan dels carquinyolis, i di són de "vellanes" encara més!
ResponderEliminarPtnts
Glòria
Aquesta recepta la tinc pendent, el motiu és que ens agraden massa!! Molt bona pinta!prnts
ResponderEliminar