Ingredients per 4 persones:
500 grs de llenties seques
1 alvocat
1 ceba mitjana
1 pebrot vermell
2 tomàquets negres
100 grs de beicon fumat
alls , llorer i sal
Preparació:
Esbullen les llenties ( ni ha que no els hi cal remull ) i s'hi posa 3/4 grans d'all i 2/3 fulles de llorer i sal. Es couen entre 20/25 minuts.
Quan estan cuites s'escorren i és reservan.
Llavors començerem a tallar les verdures més o menys que quedin iguals, i ho posarem amb bols diferents així cadascun se servirà el que més li agradi.
Per amanir-ho jo vaig fer una vinagreta.
Que vagi de gust!!!
Esther...amanida d'aprofitament boníssima!
ResponderEliminarPtnts
Glòria
Hola Glòria, la veritat es que va bé quan no saps que fer de mirar per la nevera i el rebost, de vegades et sorprèn i tot...
EliminarPetonets
Esther