Ingredients:
50 grs de farina
130 grs de sucre llustre ( sucre glas )
70 grs de farina d'ametlles
4 clares d'ou
70 grs de mantega
50/70 grs de nutella
Elaboració:
- Posem el forn a 210º
- En una cassoleta, desfeu la mantega a foc lent i reserveu
- En un bol barrejarem la farina, la farina d'ametlles i el sucre llustre ( sucre glas ), aneu tiran les clares una a una i després tireu-hi la mantega. Barreja bé tots els ingrdients.
- Untar amb mantega els motllos ( jo vaig fer servir uns de rectangulars de silicona )
- Els ompliu fins la meitat
- Anar afegin una cullaradeta de nutella a sobre de cada motllo i tornar-ho a cobrir
- Posar-ho el forn de 10 a 12 minuts.
Soc addicta a la Nutella, així que hauré de provar de fer a casa aquestes pastetes tan delicioses! Un plaer conèixe'ns ahir! Anna de retallsdecuina.cat
ResponderEliminarNosaltres també som adictes a la nutella.
EliminarEl dissabte va ser un dia fantàstic, també per mi va ser un plaer conèixe'ns.
Petonets!!
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
EliminarAhir precisament en cantàvem les excel.lències del farcit d'aquests financers..com diu l'Anna, s'hauran de provar!! Petons!
ResponderEliminarSí, estan bonissims i a la mainada i no tant mainada els hi encanta. Petonets!!!
ResponderEliminarAixò s'haurà de tastar!
ResponderEliminarPtnts
Dolça