Ingredients:
1/2 kg de farina d'ametlla crua
250/300 grs de sucre ( segons lo llaminers que sigueu)
5 clares d'ou
1 cullaradeta de pell de llimona
ametlles crues senceres
Preparació:
Bateu les clares a punt de neu, quan gairebé estan fermas s'hi tira el sucre
Després quan està força consistent s'hi tira la farina d'ametlla i la pell de la llimona.
Barrejem bé.
Mentrestant escaldarem les ametlles crues uns segons i les pelarem, per posar-les damunt de les boletes que farem.
Folrem una safata per anar el forn i amb una mànega pastelera anirem fem boletes deixan un espai entre elles. Coloquem una ametlla damunt de cada boleta.
Preescalfem el forn a 180º. Quan hi posem els ametllats el baixarem a 170º durant uns 12/15 minuts.
Quan comencin agafar una mica de color les treiem si no s'endureixen, anem fent tantas fornadas com massa tinguem. Les deixarem refredar damunt d'una reixa.
Amb aquestes quantitats en surten unes 40 més o menys amb aquesta mida, sempre es poden fer més petites o més grans, això el gust del comsumidor.
I ja veieu el resultat, a part de bones que son...
Per les persones amb intoleràncies a les farines, aquesta recepte és apta, per què l'única farina que porta és la d'ametlla.
Si voleu fer un detallet algú, amb una bosseta de celofana i un cordillet, també quedareu bé.
Que aprofiti!!!
M'agraden molt també... una de les bossetes és per a mi????😂😂😂
ResponderEliminarPtnts
Glòria
Les que volguis...petonets
EliminarSeguro que están buenísimas, hago unas pastas de mazapán que llevan algunos de estos ingredientes y nos gustaron, sin duda las manos de una buena profesional como tu eres les dan el toque de gracia.
ResponderEliminarBesos
Blanca desde JUEGO DE SABORES
Grácias Blanca, algun dia nos los comeremos juntas...besitos
Eliminar