Ingredients: 1 litro de llet de vaca, si no pot ser, llet sencera.

200 grs de sucre.
1 pell de llimona ( la part groga) i una branca de canyella.
Sucre caramelitzat ( 150grs de sucre i una mica d'aigua)
Preparació: Es posar a bullir la llet amb el sucre, la pell de llimona i la canyella. Quan hagi bullit es para el foc i es tapa, es deixa macerar uns minuts.
A part es baten els ous.
Quan han passat uns minuts, es retira la pell de la llimona i la canyella.
Aboqueu els ous dintre la llet i es remena bé.
Amb un motllo de vidre o individuals si posa el sucre caramelitzat, que el pots fer tú, o compra'l fet.
Si el vols fer tú, només has de fer bullir els 150grs de sucre amb una mica d'aigua i deixar que agafi color.
Doncs ja podeu omplir el motllo i posa'l el bany maria a coure el forn durant uns 35 minuts aproximadament a uns 180º. S'ha de comprovar abans de treure'l del forn, i claveu una vareta metàl.lica per comprovar si són cuits per dins.
Quan estigui ben fred, el desmotllas i ja el pots servir, pots fer moltes combinacions amb nata, amb fruita amb almívar, maduixes, kiwis, etc...
Jo aquesta vegada no hi he posat rès, perquè veieu que maco que ha quedat i com es veuen els foradets que el fan tan especial.
No hay comentarios:
Publicar un comentario