A casa tenim horts, i com no, tenim mongetes i forces, jo les hi fet de moltes maneres, però d'aquesta manera concretament no n'habia fet mai. La veritat és que van quedar molt bones i a casa els hi van agradar molt. La meva filla petita no li agraden gaire les mongetes i d'aquesta manera li agraden molt
Ingredients:
500 kg de mongetes seques
1 tassa de julivert fresc tallat molt petit
2 culleradetes de gingebre sec en pols
1 culleradeta de cúrcuma en pols
80 grs de pa ratllat
sal
pebre
oli d'oliva verge.
Preparació:
Poseu les mongetes el dia abans a la nit en remull.
Les poseu a coure amb una olla em força aigua, quand estiguin cuites les escorrem i les deixem refredar.
Les posem en un bol i amb una forquilla les anem xafan, li anem tirant oli d'oliva, per que cada vegada costarà més xafar-les i li anem barrejan tots els ingredients.
Comencem ha fer les hamburguesas, es poden fer grans...
o petites.
Per fer com entrant.
Es posant damunt de torradetes o llesquetes de pa tipu "baguette" i les entrem al forn, que ja tindrem previament calent a uns 180º i les deixarem uns 10/12 minuts.
Quan estiguin li posarem per sobre una mica de confitura de pebrot verd per damunt.
Que aprofiti!!!
Te les inventes totes Esther!!!
ResponderEliminarPtnts
Glòria