Ingredients:
175ml de oli de girasol
100 grs de sucre morè
300 grs de pastanaga
3 ous
250 grs de farina
1 cllrdta postre de llevat Royal
1 cllrdta cafè de canyella en pols
1 cllrdta cafè de gingebre
1/2 cllrdta cafè de nou moscada
1 tasseta de cafè de prunes
1 tasseta de cafè de orellanes
Preparació:
Batre els ous, el sucre i oli tot junt, fins que quedi una crema homogènea.
En un altre bol i tireu la farina tamizada, el llevat i les espècies. quan estigui ben barrejat, s'ha li tira la crema que en preparat primer.
Ratlla la pastanaga i reserveula, talleu a trossets petits les prunes i les orellanes, quan ho tingueu ho barrejarem amb el preparat anterior amb una cullera de fusta en moviments envolvents, per què hi entri l'aire i així quedi un pastís més flonjo.
Unteu un motllo amb una mica d'oli i farina per què no s'enganxi i aboqueu la masa i l'enforneu a 170º uns 45 / 50 minuts.
I ja estarà llest per menjar, que aprofiti!!!!
Bo, amb la textura humida i el gustet dolcet de la pastanaga, ja me l'imagino Esther!
ResponderEliminarPtnts
Glòria
T molt bona pinta i molt original amb les espcies. Mmmm
ResponderEliminarI a ms com tu ja saps, pota una de les meves espcies preferides, el gingebre.
Sí, el jenjibre, jajaja
EliminarGràcies
Sí, el jenjibre, jajaja
EliminarGràcies