lunes, 24 de abril de 2017

Carquinyolis

Uns postres com aquests o un pica-pica de mitja tarda, els carquinyolis són ideals
Ingredients:
150grs de farina 
100 grs de sucre
1 ou 
ratlladura d'una llimona 
1 cullaradeta de llevat en pols
1 cullaradeta de canyella
1 copeta d'anis dolç
100 grs d'ametlles crues amb pell 
1 ou sencer per pintar les barretes 
Preparació:

Barrejem tots els ingedients menys les ametlles i fem una massa amb les mans, quand le massa estigui ben lligada i tirarem les ametlles.
Estirarem i formarem unes barretes i les pintarem amb ou batut.
les posarem a enfornar a 180 graus 25 minuts 
S'han de treure i tallar-les desseguida  en forma esbiaxada abans no s'endureixin 
i les tornem a posar el forn uns 5/8 minuts que agafin una mica més de color 
Quan en agafat el coloret aquest daurat ja es poden treure.
Mireu, estan boniiissimes i acompanyat de un vi ranci estan espectaculars!!
que aprofiti!!!







2 comentarios:

  1. Aquí en tens uns que és molt fan dels carquinyolis, i di són de "vellanes" encara més!
    Ptnts
    Glòria

    ResponderEliminar
  2. Aquesta recepta la tinc pendent, el motiu és que ens agraden massa!! Molt bona pinta!prnts

    ResponderEliminar

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...