Aquesta recepta m'he la va explicar una amiga meva que es una gran cuinera.
Ingrdients:
- 250 grs de bacallà esqueixat dessalat
- 1 raig de llet sencera
- 1 patata bullida
- 2 grans d'alls
- 2 dl. d'oli d'oliva
- 3 fulles de gelatina
- 2 pebrots escalivats
Elaboració:
Posem una cassola de fang al foc amb oli i 2 grans d'alls laminats. Es deixen fregi fins que estiguin dorats. Després és retiren del foc, i s'hi tira el bacallà esmicolat i es deixa que tregui l'aigua, shi tira la patata bullida xafada, i s'hi va tirant la llet fins que està tot ben lligat, com un puré. Rectifica de sal.
Es deixa refredar. Cuan està fred es fan unes boles, el tamany més o menys d'un tomàquet i s'envoliquen en paper film, i se li fa la forma, i es posa el congelador.
Mestrestant i posem els pebrots a escalivar al forn.
Netegem els pebrots els triturem i els posem al foc amb la gelatina que ja haurem remullat prèviament.
Es treuen les boles de bacallà del congelador, se li treu el paper film, es posen sobre una reixa, amb una plata a sota, i se'ls hi tira la salsa de pebrot per sobre i es deixa refredar i es torna a posar a la nevera fins que hagin de ser servir.
Per que quedin més autèntics es pot posar les tiges dels tomàquets ( que haurem anat guardan ).
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Bundt Cake de fruits secs i xocolata
Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n...
-
Per fer unes 16/18 pastas. Ingredients: 50 grs de farina 130 grs de sucre llustre ( sucre glas ) 70 grs de farina d'ametlles 4 cl...
-
Ingredients 3 ous 70grs de sucre 50grs de mantega 100grs de farina 80grs de farina d'ametlla 1 sobre de llevadura en po...
-
Si us van agradar els carquinyolis, els ametllats no us deixaran indiferents, i encara són més fàcils de fer que els carquinyolis. La veri...
Caram, quina manera més bonica i diferent de servir la brandada!
ResponderEliminarPtnts
Dolça