miércoles, 27 de mayo de 2015

Falsos tomàquets de brandada

Aquesta recepta m'he la va explicar una amiga meva que es una gran cuinera.


Ingrdients:

- 250 grs de bacallà esqueixat dessalat
- 1 raig de llet sencera
- 1 patata bullida
- 2 grans d'alls
- 2 dl. d'oli d'oliva
- 3 fulles de gelatina
- 2 pebrots escalivats




Elaboració:

Posem una cassola de fang al foc amb oli i 2 grans d'alls laminats. Es deixen fregi fins que estiguin dorats. Després és retiren del foc, i s'hi tira el bacallà esmicolat i es deixa que tregui l'aigua, shi tira la patata bullida  xafada, i s'hi va tirant la llet fins que està tot ben lligat, com un puré. Rectifica de sal.
Es deixa refredar. Cuan està fred es fan unes boles, el tamany més o menys d'un tomàquet i s'envoliquen en paper film, i se li fa la forma, i es posa el congelador.
Mestrestant i posem els pebrots a escalivar al forn.
Netegem els pebrots els triturem i els posem al foc amb la gelatina que ja haurem remullat prèviament.
Es treuen les boles de bacallà del congelador, se li treu el paper film, es posen sobre una reixa, amb una plata a sota, i se'ls hi tira la salsa de pebrot per sobre i es deixa refredar i es torna a posar a la nevera fins que hagin de ser servir.
Per que quedin més autèntics es pot posar les tiges dels tomàquets ( que haurem anat guardan ).





1 comentario:

  1. Caram, quina manera més bonica i diferent de servir la brandada!
    Ptnts
    Dolça

    ResponderEliminar

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...