Ingredients per 4 persones
1 kg de patates
1 ceba
200 gr de bacallà sec
2 grans d'all
8/9 ametlles torrades
julivert
oli
1 fulla de llorer
2 ous durs
Preparació
- Posem el bacallà en remull el dia abans
- Amb una cassola de fang posar-hi una mica d'oli i fregir el bacallà que haurem enfarinat previament.
- Retirar el bacallà i reservar
- En el mateix oli s'hi tira la ceba pelada i tallada a trossets molt petits, es deixa que agafi color.
- Es fa una picada amb els alls, l'ametlla torrada i el julivert ( força julivert). S'hi tira dintre la cassola amb la ceba i ho sofregim bé.
- Es pelen les patates i es tallen a rondanxes gruixudes i es tiren dintre la cassola, es remena una mica i es cobreix d'aigua que ja tindrem calenta.
- Ho deixarem coure tot uns 10 minuts
- Posarem el bacallà per sobre i ho deixarem coure uns 8/10 minuts més
- Ho retirem del foc i tirarem els ous esmicolats per sobre
Com m'agraden les patates amb bacallà i ou dur!!! Mmmm
ResponderEliminarA casa ens agrada molt el bacallà, i amb patates i ou dur, ni t'ho explico!!! Ptnts
ResponderEliminarAquesta manera de fer el bacallà ens agrada moltíssim a casa.
ResponderEliminarPtnts
Dolça