jueves, 21 de mayo de 2015

Patates amb bacallà i ou dur



Ingredients per 4 persones 
1 kg de patates
1 ceba
200 gr de bacallà sec
2 grans d'all
8/9 ametlles torrades
julivert
oli
1 fulla de llorer
2 ous durs
Preparació

  1. Posem el bacallà en remull el dia abans 
  2. Amb una cassola de fang posar-hi una mica d'oli i fregir el bacallà que haurem enfarinat previament.
  3. Retirar el bacallà i reservar 
  4. En el mateix oli s'hi tira la ceba pelada i tallada a trossets molt petits, es deixa que agafi color.
  5. Es fa una picada amb els alls, l'ametlla torrada i el julivert ( força julivert). S'hi tira dintre la cassola amb la ceba i ho sofregim bé.
  6. Es pelen les patates i es tallen a rondanxes gruixudes i es tiren dintre la cassola, es remena una mica i es cobreix d'aigua que ja tindrem calenta.
  7. Ho deixarem coure tot uns 10 minuts 
  8. Posarem el bacallà per sobre i ho deixarem coure uns 8/10 minuts més 
  9. Ho retirem del foc i tirarem els ous esmicolats per sobre 

3 comentarios:

  1. Com m'agraden les patates amb bacallà i ou dur!!! Mmmm

    ResponderEliminar
  2. A casa ens agrada molt el bacallà, i amb patates i ou dur, ni t'ho explico!!! Ptnts

    ResponderEliminar
  3. Aquesta manera de fer el bacallà ens agrada moltíssim a casa.
    Ptnts
    Dolça

    ResponderEliminar

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...