Ingredients:
1 conill tallat a 1/8
150 grs de murgues
1 ceba triturada
1 carrota
1 pebrot verd tallat molt petit
50grs de tomàquet natural triturat
2/3 fulles de llorer
1 ramet de herba de pastor
1 cabessa d'alls
un bon raig de conyac
oli d'oliva de 0.4º
3 grans d'alls
25 grs d'ametlles torrades
1 trosset petit de xocolata, ( xicolata com deia ella)
1 torradeta tipu "biscote"
julivert , sal i pebre negre
- Ës rosteix el conill a la cassola amb les fulles de llorer i la cabessa d'alls. Es salpebra.S'hi tira el conyac i es deixa reduir.Cuan està dauradet es retira i es reserva a part.
- A la mateixa cassola s'hi tira la ceba, la carrota o pastanaga tallada a cuadrets, el pebreot verd, i es tira el ramillet d'herba de pastor.
- Farem la picada amb els alls, les ametlles,el julivert, la torradeta i el trosset de "xicolata" ho picarem tot a la picadora..
- Afegirem la picada ho remanarem i tirarem el tomàquet natural i que faci una mica el xup-xup.
- Shi tira aigua o brou de carn i s'ha afegeix el conill que vagi couen.
- Mentrestant posarem les murgues a bullir durant uns 20 minuts. Les colarem i les afegirem el conill ( l'aigua de la cocció de les murgues es llença)
- És rectifica de sal i pebre. Ës deixa una estoneta a foc mitg i tapat, fins que el conill es cuit.
No hay comentarios:
Publicar un comentario