lunes, 8 de junio de 2015

Pop a l'estil gallec

Ingredients :

4 patates bullides amb pell
1/2 k de pop congelat i mitg cuit
oli d'oliva de 1º
2 fulles de llorer
1/2 cabessa d'alls
pebre dolç i pebre vermell picant
sal
(En aquesta recepta a part del pop l'ingredient principal és l'oli, per tant ha de ser un bon oli)
Preparació:

  1. Es bullen les patates amb pell fins que estiguin cuites (punxant amb un ganivet se sap quan estan cuites) es colan i es reservan per què es vagin refredant.
  2. Amb una cassola amb aigua es tira el llorer , els alls i la sal es deixa bulli uns 15 minuts. Quan han passat els 15 minuts se li tira el pop, i es deixa bullir uns 15/20 minuts més.
  3. Mentrestant pelarem les patates i les anirem posan en un plat o safata i les amanirem amb sal, pebre dolç i un bon raig d'oli d'oliva. Colarem el pop i el tallarem.
  4. Posarem el pop tallat a sobre de les patates i ho amanirem amb sal ( no gaire per què ja n'haurem posat al bullir-lo) pebre dolç, pebre vermell picant( al gust de cadascú) i un bon raig d'oli d'oliva ( es té de ser generós amb l'oli)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...